Statiestraat 30, 8840 Staden

Team

Bent u nog op zoek naar een Podoloog in regio Staden?

Aglaia Ryffranck

Mijn naam is Aglaia Ryffranck. Zeer gemotiveerd en vastberaden. Meteen na het behalen van mijn diploma ‘Bachelor in de Podologie’ ben ik het werkveld ingestapt als zelfstandig podoloog.

Mijn eerste werkervaring heb ik verworven in een bestaande podologiepraktijk, dit werd gecombineerd met het doceren in het volwassen avondonderwijs voor de richting gespecialiseerd voetverzorger aan Syntra West. Al snel ben ik het zelfstandige wereld terecht gekomen door de praktijk in Staden uit te bouwen.

Bijkomend heb ik de kriebels op educatief vlak. Dit kan ik uitwerken door te doceren in het volwassen avondonderwijs voor de richting gespecialiseerd voetverzorger.

Na het behalen van mijn diploma ‘Bachelor in de podologie’ blijf ik verder leren. Zowel uit praktijkervaringen als uit leerrijke bijscholingen die een meerwaarde bieden in het vak podologie.

Alagia 19 scaled

Jaar ervaring

CORONA UPDATE

Het beroep Podologie behoort tot de paramedische beroepen waardoor wij steeds ter beschikking blijven om jullie de beste zorgen te bieden. Er worden heel wat
voorzorgsmaatregelen genomen in de praktijk om zowel jullie als onze veiligheid te garanderen. Vertoont u symptomen of voelt u zich niet volledig inorde, gelieve ons te verwittigen en we kijken om uw afpsraak te verplaatsen.
Samen staan we sterk!