Maalse Steenweg 283, 8310 Brugge

Statiestraat 30, 8840 Staden

TEAM

Bent u nog op zoek naar een Podoloog in regio Brugge
of Staden
?

Mijn naam is Aglaia Ryffranck. Zeer gemotiveerd en vastberaden. Meteen na het behalen van mijn diploma ‘Bachelor in de Podologie’ ben ik het werkveld ingestapt als zelfstandig podoloog.

Mijn eerste werkervaring heb ik verworven in een bestaande podologiepraktijk. Nadien heb ik mijn eigen podologiepraktijk opgestart in Sint-Kruis en al heel snel volgde een tweede vestiging in Staden.

Bijkomend heb ik de kriebels op educatief vlak. Dit kan ik uitwerken door te doceren in het volwassen avondonderwijs voor de richting gespecialiseerd voetverzorger.

Alagia 19 scaled

Jaar ervaring

Alagia 36 scaled

Aglaia Ryffranck

Na het behalen van mijn diploma ‘Bachelor in de podologie’ blijf ik verder leren. Zowel uit praktijkervaringen als uit leerrijke bijscholingen die een meerwaarde bieden in het vak podologie.

Momenteel ben ik op volgende 3 plaatsen tewerkgesteld.

Z

PodoClinic, Sint-Kruis

Z

PodoClinic, Staden

Z

Docente gespecialiseerd voetverzorging, Syntra West

Maxine Pype

Mijn naam is Maxine Pype. In juni 2021 behaalde ik mijn bachelor in de podologie aan de Artevelde Hogeschool te Gent. Vanaf 1 augustus ben ik werkzaam in de praktijk te Staden.

Elke vrijdag en af en toe op zaterdag sta ik paraat om de patiënten te behandelen, andere dagen volg ik de masteropleiding managment en beleid in de gezondheidszorg.

Het beroep podologie geeft mij voldoening om de patiënten klachtvrij te laten wandelen en sporten. Ik volgde reeds een tal van bijscholingen en stages om zo mijn kennis en uitvoeringen als podoloog te optimaliseren.

Maxine Pype